Lepoa ja Voimaa Hyvinvointikurssi & viikonloppu

LEPOA JA VOIMAA – HYVINVOINTIKURSSI 19-21.11.2021

Kaipaatko palautumista ja uutta energiaa? Kärsitkö kaamosväsymyksestä? Tule viikonloppukurssille josta saat energiaboostin, motivaatiota sekä konkreettisia työkaluja, joita voit hyödyntää arjessasi. Aiemmat kurssimme ovat saaneet keskiarvon 9,25. Lämpimästi tervetuloa mukaan!
Ohjelmaan kuuluu mm. rauhallista joogaa (ei vaadi ennakko-osaamista), rentoutumisharjoituksia, sointukylpyjä, sekä ainutlaatuinen kurssipaketti. Kurssipaketin avulla ymmärrät paremmin miten voit palautua arjessa, motivaation merkityksen ja saat myös helpot työkalut käyttöösi. Viikonlopun aikana panostamme myös hiljaisuuteen ja omaan aikaan kauniissa luonnossa.
Edellisen kurssin osallistujat antoivat meille arvosanaksi 9.25 (keskiarvo). Iloksemme pystyimme täyttämään jokaisen yksilöllisiä odotuksia mm. lepoa, palautumista, uutta energiaa, joogaa, ajatusten kanssa työskentelyä, työkaluja arjen tasapainoiluun, unta, hiljaisuutta, arjesta irtautumista ja yhteisöllisyyttä. -Tessa ja Daphne

Viikonloppuun kuuluu majoitus omassa huoneessa, maukas, terveellinen ja rakkaudella valmistettu kasvisruoka, ainutlaatuinen kurssipaketti, joogaa, ohjattuja rentoutumisharjoituksia, sointukylpyjä, puusauna + pulahdus järveen, hiljaisuutta, rentoutumista, naurua, yhdessäoloa, sekä uutta energiaa ja elinvoimaa!
Kaikki tämä vain 420 euroa. Huom! Sisältää majoituksen omassa huoneessa.

Tämä viikonloppu voi muuttaa elämäsi!

Maksimi 12 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sitova ilmoitus:
daphne.m.jensen@gmail.com
tessa@mondaybliss.fiVahvistusviestin yhteydessä saat ohjeet 80 euron varausmaksun maksamisesta.

Kurssikokonaisuus perustuu tieteellisesti kehitettyihin itsensä kehittämisen ja johtamisen sekä mentaalikoulutuksen ohjelmiin sekä Tessan ja Daphnen omiin elämänkokemuksiin.

Seuraamme koronaviruksen tilannetta ja voimassa olevia suosituksia. Mikäli joudumme perumaan viikonlopun palautamme rahasi.

Daphnella on maisterin tutkinto elintarviketieteistä ja hänellä on laaja kokemus liike-elämästä. Daphne on koulutettu mentaalivalmentaja ja hän toimii myös joogaopettajana ja hyvinvointi-valmentajana. Daphnen perheeseen kuuluu aviopuoliso, pari teiniä ja koira. www.daphne.fi

Tessa on ekonomi Hankenilta, ja tehnyt uraa myynnin ja markkinoinnin parissa. Hän on myös koulutettu mentaalivalmentaja, sointukylpyohjaaja ja äänimaljahoitaja, sekä kolmen lapsen äiti, vaimo ja koiranomistaja. www.mondaybliss.fi