Wellbeing Weekend

17.9.2021 kl. 18:00 – 19.9.2021 kl. 14:00

Dags att ladda batterierna med lite egen tid och nya insikter? Vill du få ny energi och motivation samt verktyg till att uppnå en mer balanserad och givande vardag? Våra tidigare kurser har fått medeltalet 9,25 och 9/10 deltagare skulle komma på våra kurser igen. Kom med på vår wellbeing weekend!

Programmet består av bl.a. yoga (inga förhandskunskaper krävs), avslappningsövningar, klangbad samt ett unikt kurspaket där du lär dig att återhämta dig och stärka dig mentalt i vardagen. Vi satsar även på tystnad och egen tid ute i naturen. Labbnäs semesterhem ligger vackert beläget vid sjön Dragsfjärden på Kimitoön.

Du får inkvartering i eget rum, hälsosam närmat, ostörd sömn, ett unikt kurspaket, yogapass, ledda avslappningsövningar, klangbad, bastu+dopp, tystnad, avkoppling, skratt, gemenskap, ventilering och ny energi. Allt detta kostar endast 420 euro. Observera att priset innehåller inkvartering i eget rum i lugn och ro.

Den här helgen kan ändra ditt liv!

Max. 12 deltagare. Platserna fylls i anmälningsordning.

Bindande anmälan till:
daphne.m.jensen@gmail.com
tessa@mondaybliss.fi

I samband med bekräftelsemail får du instruktioner för en reservationsavgift på 80 euro.

Kurspaketet baserar sig på vetenskapligt framarbetade program för personlig utveckling och mental träning samt Tessas och Daphnes egna livserfarenheter.

Vi följer naturligtvis med läget med coronaviruset och de rekommendationer som råder vid tidpunkten för helgen. Skulle vi behöva avboka helgen får du pengarna tillbaka.
Daphne är magister i livsmedelsvetenskaper och har lång erfarenhet från näringslivet. Daphne är utbildad mental tränare och jobbar som HRD-konsult, mentalcoach och yogalärare. www.daphne.fi
Tessa är ekonom från Hanken, med en karriär inom försäljning och marknadsföring. Hon är även utbildad mental tränare, klangbadsinstruktör och trebarnsmamma. www.mondaybliss.fi