Saaristomaisemien helmi – Polkujuoksumatka

25.-27.8.2023
**
Tervetuloa Kaarinan juoksuklubin polkujuoksumatkalle Kemiönsaaren maisemiin! Viikonloppureissulla yövytään viehättävässä Labbnäsin lomakodissa, juostaan saariston kauneimpiin reitteihin kuuluva Purunpään luontopolku sekä lyhyempiä juoksulenkkejä. Juoksun, lihaskuntotreenin ja kehonhuollon lisäksi rentoudutaan äänimaljarentoutuksessa, hyvän ruuan äärellä, järven rannalla saunoen ja tietysti parhaasta seurasta nauttien.

Viikonlopun ohjelma:

  • Lähtö perjantaina klo 16 Kaarinasta kimppakyydeillä, ajoaika Kemiönsaarelle noin tunti (myöhemminkin voi liittyä seuraan, jos ei pääse lähteä vielä neljältä)
  • Perjantai-iltana juoksemme noin 6 km polkulenkin, majoittaudumme Labbnäsin lomakotiin ja syömme illallisen.
  • Lauantaina aamupäivällä juoksemme Purunpään luontopolun. Luontopolun pituus on 18 km, mutta siitä voi halutessaan tehdä lyhyemmän 7,5 km version. Luontopolun maasto on hyvin vaihtelevaa: peruspolkua, metsätietä ja hankalampikulkuisia rantakallioita. Reitillä edetään rauhallisesti ja maaston mukaan: hankalimmat kalliopaikat kävellään.
  • Lenkin jälkeen syömme lounaan, jonka jälkeen on aikaa päivälevolle ja rennolle oleskelulle järvimaisemissa. Lauantai-iltapäivän ja illan ohjelmaan kuuluu äänimaljarentoutus, sauna ja illallinen.
  • Sunnuntain aamupäivän ohjelmaan kuuluu kehonhuoltoa, lihaskuntoa sekä noin 7 km lenkki metsätiellä. Syömme Labbnäsissä lounaan, jonka jälkeen noin klo 14 lähdemme kotiin.

Retken hinta:
Hinta: 290 € (2-3 hengen huoneessa) tai 320 € (1 hengen huoneessa)
-Hintaan sisältyy majoitus Labbnäsin lomakodissa, kaikki ruuat (pe illallinen, la aamupala, lounas ja illallinen, su aamupala ja lounas) sekä kaikki ohjattu ohjelma.
-Osallistumismaksu maksetaan 6.8. mennessä. Maksuohjeet lähetetään ilmoittautuneille lähempänä.

Ilmoittautuminen:
-Ilmoittautuminen on auki ensin vain Kaarinan juoksuklubilaisille 18.6. asti, jonka jälkeen ilmoittautuminen on avoin kaikille, kunhan paikkoja on jäljellä. Viimeinen päivä sitoville ilmoittautumisille on 30.7.
-Ilmoittaudu sähköpostilla Saijalle (info@kaarinanjuoksuklubi.fi) ja kerro ilmoittautuessasi seuraavat asiat: yövytkö 1, 2 vai 3 hengen huoneessa, onko toiveita huonekaverista (ei ole pakko tietää tässä vaiheessa) ja onko sinulla ruokarajoituksia.

Lisätietoja:
Saija Huhtiniemi, info@kaarinanjuoksuklubi.fi

Tapahtumasivu:
https://www.kaarinanjuoksuklubi.fi/leirit-ja-matkat.html