QIGONG-KURSSI KEMIÖNSAARELLA

Maanantai-torstai 12.-15.8.2024
Kemiönsaari: Labbnäs Semesterhem, Labbnäsintie 66, Dragsfjärd

Opettelemme tiiviisti erittäin suositun, pehmeän 18 liikkeen taiji-qigong -sarjan, jossa yhdistyvät molempien lajien piirteet sulavaksi kokonaisuudeksi. Osallistujat saavat sarjasta myös monisteen mukaansa. Tarkoitettu qigongia tai taijiquania kohtalaisen säännöllisesti harrastaville tai aiemmin harjoittaneille, ei vasta aloitteleville. Käy hyvin kertaukseksi ja syvennykseksi myös sarjaan aiemmin tutustuneille.

Sarjan opetteluun keskitymme aamupäivisin, ja iltapäivällä on sekä omaa aikaa että yhteisiä rentouttavia ja venyttäviä harjoituksia vanhojen kiinalaisten oppien mukaan. Illat ovat vapaat saunomiseen, uintiin ja yhdessäoloon tai lepoon (saunomismahdollisuus joka ilta). Herkullinen kala-kasvisruoka saa hyvälle tuulelle. Harjoittelemme sekä ulkona nurmikentällä (mm. joka aamu ennen aamiaista sään salliessa) että sisätiloissa Liiterissä.

Kemiönsaarella sijaitsevaan Labbnäsin lomakotiin pääsee omalla autolla perille asti tai bussilla n. 700 metrin päähän. Lisätietoja paikasta: www.labbnas.fi

Kurssi alkaa maanantaina klo 15.30 iltapäiväkahveilla, jonka jälleen alkaa varsinainen opetusosuus. Kurssi päättyy torstaina lounaaseen, joka alkaa klo 12.30 (huoneiden luovutus torstaina klo 12.00 mennessä). Tarkka ohjelma ja ohjeet lähetetään heinäkuun alussa kurssin varmistuttua.

Ohjaaja antaa haluttaessa yksilöllisiä akupunktiohoitoja ja terveyskonsultaatiota (eivät sisälly kurssihintaan). Alaikäraja kurssille on 18 vuotta. Kurssinjärjestäjä ei ole vakuuttanut kurssilaisia, joten jokainen vastaa omasta vakuutusturvastaan. Eläinkavereita ei valitettavasti voi tuoda Labbnäsiin.

Järjestäjä: Huomen/Helena Hallenberg ja Labbnäs semesterhem
Ilmoittautuminen ja maksu: 558 e / hlö, sitova ilmoittautuminen viimeistään 20.6.2024 Helena Hallenberg, huomen@kolumbus.fi.
Hintaan kuuluu: majoitus 1 hh (2 hh vain erikseen pyydettäessä), täysihoito (kala-kasvisruoka), saunat ja opetus. Anna sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ja ilmoita samalla mahdollisista ruoka-allergioista ja erityisruokavalioista. Yleisimmät ruoka-allergiat kuten laktoosi-, maito- ja gluteeniallergia sekä muutama elintarvikeallergia otetaan huomioon ilman eri korvausta, samoin täysvegetaristinen tai vegaaninen ruokavalio, mutta kovin räätälöidyistä erityisdieeteistä voidaan joutua perimään lisämaksu (kysy lisätietoja suoraan Labbnäsistä puh. 040 83 30 495, sähköposti: labbnas@labbnas.fi.).

HUOM. Kurssille voidaan ottaa korkeintaan 15 henkeä.
***
Järjestäjänsivu