Lepoa ja Voimaa Hyvinvointikurssi

20.11.2020 klo. 18:00–22.11.2020 klo. 14:00

Kaipaatko omaa rauhaa, palautumista ja uutta energiaa? Kärsitkö kaamosväsymyksestä?

Tule viikonloppukurssille hakemaan lepoa, palautumiskeinoja ja uutta energiaa! Saat ladattua akkujasi ja saat myös konkreettisia työkaluja, joita voit hyödyntää arjessasi.

Kurssin ohjelmaan kuuluu sekä teoreettisia että kokemuksellisia harjoituksia mm. joogaa (ei vaadi ennakko-osaamista), rentoutumisharjoituksia, sointukylpyjä, sekä ainutlaatuinen teoriapaketti. Kurssipaketin avulla ymmärrät paremmin miten voit palautua arjessa ja saat helpot työkalut käyttöösi. Viikonlopun aikana panostamme myös hiljaisuuteen ja omaan aikaan kauniissa luonnossa.

Edellisen kurssimme osallistujat antoivat meille arvosanaksi 9 (keskiarvo). Iloksemme pystyimme täyttämään jokaisen yksilöllisiä odotuksia mm. lepoa, palautumista, uutta energiaa, joogaa, ajatusten kanssa työskentelyä, työkaluja arjen tasapainoiluun, unta, hiljaisuutta, arjesta irtautumista ja yhteisöllisyyttä. -Tessa ja Daphne

Viikonloppuun kuuluu majoitus omassa huoneessa, maukas ja terveellinen ja rakkaudella valmistettu ruoka, ainutlaatuinen kurssipaketti, joogaa, ohjattuja rentoutumisharjoituksia, sointukylpyjä, puusauna + pulahdus järveen, hiljaisuutta, rentoutumista, naurua, yhdessäoloa, sekä uutta energiaa ja elinvoimaa!

Tämä viikonloppu voi muuttaa elämäsi!

Kurssin hinta: 210 eur, early bird hinta: 180 euroa 25.10.2020 asti (majoitus erikseen, kts. alla)
Majoitus: 210 eur yhden hengen huoneessa, sis. kaikki ruokailut ja saunan
Maksimi 10 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sitova ilmoitus:
daphne.m.jensen@gmail.com
tessa@mondaybliss.fi

Vahvistusviestin yhteydessä saat ohjeet 80 euron varausmaksun maksamisesta.

Kurssikokonaisuus perustuu tieteellisesti kehitettyihin itsensä kehittämisen ja johtamisen sekä mentaalikoulutuksen ohjelmiin sekä Tessan ja Daphnen omiin elämänkokemuksiin.

Seuraamme koronaviruksen tilannetta ja voimassa olevia suosituksia. Mikäli joudumme perumaan viikonlopun palautamme rahasi.

Daphnella on maisterin tutkinto elintarviketieteistä ja hänellä on laaja kokemus liike-elämästä. Daphne on koulutettu mentaalivalmentaja ja hän toimii myös joogaopettajana ja hyvinvointi-valmentajana. Daphnen perheeseen kuuluu aviopuoliso, pari teiniä ja koira. www.daphne.fi

Tessa on ekonomi Hankenilta, ja tehnyt uraa myynnin ja markkinoinnin parissa. Hän on myös koulutettu mentaalivalmentaja, sointukylpyohjaaja ja äänimaljahoitaja, sekä kolmen lapsen äiti, vaimo ja koiranomistaja. www.mondaybliss.fi