Kickstart: Kost, hälsa och hållbar matkonsumtion

Tidpunkt: Lördag 18 januari 2020 kl. 12:00–20:00

Kom med och kickstarta ditt år 2020 i en riktning mot hälsosammare och hållbarare kostvanor!

Den 18 januari 2020 ordnar kostrådgivare Rebecca Börman i samarbete med Labbnäs Semesterhem en temadag med intressanta föreläsningar och diskussioner om kost, hälsa och hållbarhetstänk i matkonsumtionen. Under dagen får deltagarna också njuta av läcker hälsosam mat tillredd av Labbnäs personal.

Dagens program:

Kl. 12.00 Välkomna till Labbnäs! Dagen inleds med en lätt soppa till lunch.

Kl. 13.00-15.00: Föreläsning och diskussion.
Del 1: Vad består en hälsosam kost av? En titt på dagens kostråd och matutbud.
Del 2: Metoder och tankesätt för att lyckas upprätthålla hälsosamma kostvanor i vardagen.

Kl. 15.00: Kaffe, te och nyttigt tilltugg.

Kl. 15.30-17.30 Föreläsning och diskussion. Mot en hållbarare matkonsumtion: Minska matsvinn och gör bättre matval.

Kl.17.30: Middag Efter middagen finns det möjlighet att njuta av bastu och vinterbad.

Dagen passar för alla som är intresserade av kost, hälsa och hållbarhetsaspekter i matkonsumtionen.

Priset inkl. måltider, program och bastu är 85€ per person. Betalning sker på plats med kort eller kontant.

Bindande anmälan görs till Rebecca Börman via telefon 04578750318 eller e-post: fmarebeccaborman@gmail.com senast den 5.1.2020.

Minimi deltagarantal 12 personer.