Kehollisuus ja kohtaaminen: leiri psykologeille ja psykoterapeuteille

28.5. klo. 15:00 – 30.5. klo. 19:00

Leiri on sinulle, joka kaipaat henkilökohtaisista tai ammatillisista syistä lisää kehollista itsetuntemusta. Miten olla kehollisesti läsnä itselleen ja toiselle? Leirin pääpaino on luovassa liikkeessä, tanssimeditaatiossa ja hengitykseen tutustumisessa: näiden avulla Karoliina johdattaa syvempään kosketukseen oman kehollisen rekisterin kanssa. 5Rytmiä® on luovan tanssin menetelmä, joka sopii kaikille liikunnallisesta taustasta tai rytmitajusta riippumatta, ja jossa liikettä tutkitaan ilman suorituspaineita. Tanssi vahvistaa myönteistä kehosuhdetta, itsetuntemusta, luovuutta ja rohkeutta heittäytyä. Lindan työpajoissa tutkimme kollegiaalisessa tunnelmassa, miten antaa vuorovaikutuksessa tilaa ja huomiota omille ja toisen kokemuksille. Tutkimme kehollisten viestien tavoittamista, sanoittamista, intensifiointia ja säätelyä. Leirillä on mahdollisuus irti päästämiseen, leikkiin, rauhoittumiseen ja maadoittumiseen, sen hetken tarpeista käsin. Labbnäsin järvimaisema, herkullinen lähiruoka, sauna ja luonnonrauha kutsuvat päästämään irti arjesta, laskeutumaan omaan kehoon ja syventymään yhteiseen prosessiin. Sydämellisesti tervetuloa tutkimusmatkalle juuri sellaisena kuin olet!

Leiri on tarkoitettu psykoterapeuteille ja psykologeille. Leirille osallistuminen ei edellytä tanssitaustaa tai -taitoja. 5Rytmissä ei ole koreografiaa, askelsarjoja tai esiintymistä. Liikkuminen tapahtuu jokaisen omista lähtökohdista käsin, omaan kehoon tutustuen. Tarvitset mukaan uteliaisuutta, avointa mieltä sekä kiinnostusta kehoon ja hengitykseen.

Haluatko kokeilla 5Rytmiä ensin ennen leirille ilmoittautumista?
Tarjoamme ilmaisen maistiaissession ma 1.3. klo 17-17.45 Zoomin välityksellä (eli voit osallistua mistä päin Suomea tahansa).

ILMOITTAUDU MAISTIAISTUNNILLE 21.2.2021 MENNESSÄ:
https://zoom.us/…/tJYvf-mgqT0rH9NT3dXZBj449RgQdRVgbAs9
Jos et pääse tälle maistiaistunnille, lämpimästi tervetuloa Karoliinan kaikille avoimille 5Rytmiä-etätunneille. Tunneille voi osallistua hyvin matalalla kynnyksellä mistä päin Suomea tahansa.

————————-
HINTA
550€ sis. alv. 24%
Hintaan sisältyy majoitus kahden tai kolmen hengen huoneessa, täysihoito sekä sauna lauantai-iltana
Majoitus yhden hengen huoneessa: +30€ (rajoitetusti paikkoja)
Early bird -alennus 50€ kun ilmoittaudut 15.2.2021 mennessä.

LISÄTIETOA & ILMOITTAUTUMINEN:
https://valontaival.com/events/kehollisuus-kohtaaminen-2021/
————————–

KOULUTTAJAT:
Karoliina Valontaival ja Linda Tavio

Lue meistä lisää:
https://valontaival.com/events/kehollisuus-kohtaaminen-2021/

Ota yhteyttä:
koulutus@valontaival.com

——————
PIDETÄÄN YHTEYTTÄ | LET’S CONNECT:
Haluatko kuulla muista vastaavista koulutuksista ja leireistä ammattilaisille?Tilaa uutiskirje:
https://www.valontaival.com/liity

Facebook: Karoliina Valontaival – 5Rytmiä
Instagram: @karoliina.valontaival
https://www.valontaival.com