Keho ja mieli tasapainoon

Maanantai-torstai 13.-16.6.

Kurssin sisältö
Suorittamisen ja pään ylivallan saa tällä kurssilla unohtaa. Kurssi perustuu kiinalaisen terveydenhoidon pitkään perinteeseen ja sisältää pehmeitä qigong-liikeharjoituksia, hengitys- ja rentoutumisharjoituksia, itsehierontaa ja lepoa. Lempeät harjoitukset tehdään keskittyneessä hiljaisuudessa ja useaan kertaan toistaen. Näin keho ja mieli saavat tilaa rauhoittua ja asettua tasapainoon.

Harjoituksia tehdään pääosin seisten, mutta myös tilassa liikkuen sekä istuen ja makuulla. Harjoittelemme mahdollisimman paljon ulkona (mm. joka aamu ennen aamiaista) sekä myös sisätiloissa liiterissä. Hyvää oloa lisäävät Marttojen kattamat herkulliset kala-kasvisateriat sekä mahdollisuus uida ja saunoa joka ilta.

Ohjaaja antaa haluttaessa yksilöllisiä akupunktiohoitoja ja terveyskonsultaatiota (eivät sisälly kurssihintaan).

Kenelle sopii
Sopii erityisen hyvin uupuneille ja stressaantuneille. Kurssi on kokemuksellinen, ei teoreettinen, eikä ennakkotaitoja tai huippukuntoa tarvita. Alaikäraja kurssille on 18 vuotta. Koirakavereita ei valitettavasti voi tuoda Labbnäsiin.

Kurssipaikka ja saapuminen
Paikkana on Kemiönsaaressa sijaitseva viihtyisä Labbnäsin lomakoti. Sinne pääsee omalla autolla perille asti tai bussilla n. 700 metrin päähän. Lisätietoja paikasta: www.labbnas.fi

Kurssi alkaa maanantaina 13.6. majoittumisella klo 14 alkaen, ja klo 15.30 on iltapäiväkahvit, jonka jälleen alkaa varsinainen opetusosuus. Kurssi päättyy torstaina 16.6. lounaaseen, joka alkaa klo 12.30 (huoneiden luovutus torstaina klo 12.00). Tarkka ohjelma ja ohjeet lähetetään 16.5. jälkeen kurssin varmistuttua.

Kurssin kouluttaja
Fil.tri, kiinalaisen terveydenhoidon terapeutti, tietokirjailija Helena Hallenberg, jolla on yli 30 vuoden kokemus kiinalaisista harjoituksista. Lisätietoja: Huomen/Helena Hallenberg, huomen@kolumbus.fi, www.huomen.net, puh. 0405917895.

Hinta ja ilmoittautuminen
Hinta 525 e. Hintaan kuuluu:
– ohjelman mukainen opetus
– majoitus 1 hh (liinavaatteet ja pyyhe sisältyvät hintaan)
– täysihoito: aamiaiset, lounaat, illalliset ja päiväkahvit ohjelman mukaisesti
– saunat joka ilta

Sitova ilmoittautuminen viimeistään 19.5. Helena Hallenberg, huomen@kolumbus.fi. Anna sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ja ilmoita samalla minulle mahdollisista ruoka-allergioista ja erityisruokavalioista.
Kurssille voidaan ottaa korkeintaan 15 henkeä.

Mitä mukaan
Mukaan kesämielen lisäksi liikuntaan sopivat varusteet (myös sisä- ja ulkoliikuntajalkineet), säänmukaiset muut vetimet (hellehattu / sadevarusteet), makuualusta (paksu pyyhekin käy) ja uima-asu. Kurssinjärjestäjä ei ole vakuuttanut kurssilaisia, joten jokainen vastaa omasta vapaa-ajan vakuutusturvastaan.

Lämpimästi tervetuloa!