Hyvinvointia kiinalaisittain

Maanantai-torstai 17.-20.7.
Kemiönsaari: Labbnäs Semesterhem, Labbnäsintie 66, Dragsfjärd
**
Tapahtumasivu
**

Koe kesän ja vanhan itsehoitoperinteen elvyttävä voima. Teemme pehmeitä qigong-liikeharjoituksia, hengitys- ja rentoutumisharjoituksia sekä itsehoitoa kuten hierontaa ja meditaatiota. Kurssi sopii erityisen hyvin uupuneille, stressaantuneille ja toipilaille. Lempeät harjoitukset tehdään keskittyneessä hiljaisuudessa ja useaan kertaan toistaen. Näin keho ja mieli saavat tilaa rauhoittua ja asettua tasapainoon.

Kurssi ei ole teoreettinen, eikä ennakkotaitoja tai huippukuntoa tarvita. Jokainen tekee asiat voimiensa mukaan. Harjoituksia tehdään pääosin seisten, mutta myös tilassa liikkuen sekä istuen ja makuulla. Harjoittelemme sekä ulkona luonnossa (mm. joka aamu ennen aamiaista sään salliessa) että sisätiloissa Liiterissä.

Paikkana on Kemiönsaaressa sijaitseva Labbnäsin lomakoti. Sinne pääsee omalla autolla perille asti tai bussilla n. 700 metrin päähän. Hyvää oloa lisäävät Marttojen kattamat herkulliset kala-kasvisateriat sekä mahdollisuus uida ja saunoa joka ilta. Lisätietoja paikasta: www.labbnas.fi

Kurssi alkaa maanantaina klo 15.30 iltapäiväkahveilla, jonka jälleen alkaa varsinainen opetusosuus. Kurssi päättyy torstaina lounaaseen, joka alkaa klo 12.30 (huoneiden luovutus torstaina klo 10.30). Tarkka ohjelma ja ohjeet lähetetään 26.5. jälkeen kurssin varmistuttua.

Ohjaaja antaa haluttaessa yksilöllisiä akupunktiohoitoja ja terveyskonsultaatiota (eivät sisälly kurssihintaan). Alaikäraja kurssille on 18 vuotta. Kurssinjärjestäjä ei ole vakuuttanut kurssilaisia, joten jokainen vastaa omasta vakuutusturvastaan. Koirakavereita ei valitettavasti voi tuoda Labbnäsiin.

Järjestäjä: Huomen/Helena Hallenberg ja Labbnäs semesterhem
Ilmoittautuminen ja maksu: 540 e / hlö, sitova ilmoittautuminen viimeistään 16.5. Helena Hallenberg, huomen@kolumbus.fi.
Hintaan kuluu majoitus (1 hh tai 2 hh), täysihoito, saunat ja opetus. Anna sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ja ilmoita samalla mahdollisista ruoka-allergioista ja erityisruokavalioista.
HUOM. Kurssille voidaan ottaa korkeintaan 15 henkeä.