Herätä sisäinen Venus-retriitti

16.-18.09.2022

Olet lämpimästi tervetullut Herätä sisäinen Venus-retriittiin. Tämän retriitin aikana sukellamme sisäiselle löytöretkelle omaan Venus-energiaan ja siihen miten se haluaa ilmentyä tässä ajassa.

Retriitin aikana teemme erilaisia harjoituksia, jotka voimistavat omaa olemistamme seksuaalienergian kanssa tässä ajassa. Venus energia pitää sisällään mm. intohimoa, rakkautta, harmoniaa, seksuaalisuutta, luomista, inspiraatiota, feminiinisyyttä ja vetovoimaa. Tämä monella piilotettu energia haluaa nyt nostaa päätään ja tulla näkyväksi kauniilla energeettisellä tavalla. Mikä olisikaan ihanampaa kun saada tämä luova elämänenergia täysin käyttöön!

Sinulle joka
Tämä on sinua varten, jos haluat voimaantumishetken arjen keskellä ja samalla herätellä seksuaalienergiaasi, joka on yksi voimakkaimmista luomisenergioista.

Työskentelymetodit
Työskentelymetodeina käytämme mm. meditaatioita, tanssia, maalausta, fantasia- ja jumalatartyöskentelyä, unohtamatta Venus-rituaalia. Tarkempi ohjelma ja ohjeistus lähetetään osallistujille retriitin lähestyessä.

Retriitti paikka
Kurssipaikkana toimii ihastuttava Labbnäsin kartano Kemiönsaaressa. Tämä kartano sijaitsee veden äärellä ja kaunis luonto inspiroi olemuksellaan. Retriittipaikkaan pääset kurkistamaan täältä: www.labbnas.fi

Hinta sisältää

 • Majoituksen kahden hengen huoneissa ja lisämaksusta mahdollisuus majoittua myös yhden hengen huoneessa.
  Huoneen hintaa sisältyy lakanat ja pyyhe.
 • Ruokailu, aamiainen, lounas ja illallinen. Lisäksi tarjolla hedelmiä ja teetä koko päivän ajan. Ruokana maukas vegaaninen ruoka. Ilmoitathan mahdolliset allergiat ja ruokarajoitteet ilmoittautumisen yhteydessä.
 • Lauantaina sauna mahdollisuus
 • Retriitti ohjelma ja ohjaus
 • Maalaustarvikkeet

Näin valmistaudut

 • Mukaan tarvitset avoimen mielen joka on valmis vastaanottamaan ihmeitä, sekä ripauksen uteliaisuutta.
 • Vesipullon
 • Muistiinpanovälineet
 • Joogamatto
 • Halutessasi pientä purtavaa jos haluat välipaloja.
 • Lämmintä ja mukavaa vaatetta. Ota myös säänmukaiset ulkovaatteet mukaan. Osa harjoitteista saatetaan tehdä ulkona ja omalla ajalla voit kierrellä lähiseudun kauniissa maisemissa.

Hinta
Retriitin hinta ja majoitustyyppi pysyvät samana;
Kahden hengen huone 390€ /hlö
Yhden hengen huone 410€ /hlö
(Yhden hengen huoneita on 6 kappaletta)

Maksu
Maksu suoritetaan 3:ssa osassa.

Kerrothan, jos huonetoiveesi tai ruokavaliosi on muuttunut aiemmasta ilmoittautumisestasi.

Laskutamme syyskuun retriitin tuttuun tapaan 3:ssa osassa; Varausmaksu 100€ heinäkuun lopussa, Labbnäsille maksettava osio maksetaan elokuun loppuun mennessä ja viimeinen osa 115€ veloitetaan retriitille saapuessa.

Ohjaajat
Intuitiivinen valmentaja/kouluttaja, näkijä, energiahoitaja, spirit art ja korutaiteilija Laura Juusela/IloistaVirtaa. Laura on kouluttautunut useilla eri henkisen- sekä kehon ja
mielen koulutusalueilla. Lue Lauran tarina.

FM, seksuaalineuvoja ja seksuaaliterapeutti /Positiiviseksi neuvonta- ja terapiapalvelut Jenni-Emma Haiko viihtyy ihmisyyden, kohtaamisen ja vuorovaikutuksen äärellä.
Tutustu Jenni-Emmaan täällä.

Aikataulu
Saapuminen perjantaina klo 16.
Aloitamme klo 18.
Lopettelemme sunnuntaina yhteisen lounaan jälkeen noin klo 15.

Ilmoittautuminen
Voit ilmoittautua syyskuun retriitille välittömästi, tai viimeistään 15.7.2022.

Ilmoittautuminen tuttuun tapaan Jemmalle sähköpostitse osoitteeseen: positiiviseksi@gmail.com

Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot:
Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, mahdollinen erityisruokavalio ja toivotko majoitusta 1 vai 2 hengen huoneessa, kiitos.

Muuta huomioitavaa

 • Retriitti toteutuu kun osallistujia on vähintään 12 henkilöä. Maksimimäärä on 16 henkilöä. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.
 • Labbnäsiin pääset helposti omalla autolla ja kannattaakin kysellä kimppakyytejä muilta osallistujilta.
 • Muistathan myös varmistaa oman vapaa-ajan vakuutuksen jos koet sen tarpeelliseksi.

Sydämellisesti tervetuloa,

Jenni-Emma ja Laura