Bliss: 5Rytmiä-tanssiloma Kemiönsaaressa 2023

3.7.2023 klo. 13:00–7.7.2023 klo. 17:00

***

Tervetuloa tanssilomalle Labbnäsin upeaan luonnonläheiseen syliin! “Bliss” on kesäparatiisi, liikkeen ja levon keidas, jossa 5Rytmiä® – luovan tanssin vapauttava ja elävöittävä voima yhdistyy elpymiseen, lepoon ja rauhoittumiseen hengityksen ja kauniin luonnon avulla. Tanssia on tarjolla kaksi kertaa päivässä, aamuin ja illoin. Välissä on useita tunteja aikaa esimerkiksi uida, kirjoittaa, nauttia luonnosta tai ihan vain olla.

Antaudumme lepoon erilaisin hengitys- ja rentoutusharjoituksin sekä kosketuksen avulla. Lomalla on tilaa yksinololle ja yhdessäololle sekä mahdollisuus irti päästämiseen, leikkiin, luovuuteen, rauhoittumiseen ja maadoittumiseen, kunkin hetken tarpeista käsin.

Ohjelman jokainen osuus on täysin vapaaehtoinen, ja halutessasi voit jättää jonkun osion välistä ja keskittyä itseesi.

Labbnäsin järvimaisema, herkullinen lähiruoka, sauna ja luonnonrauha kutsuvat päästämään irti arjesta, laskeutumaan omaan kehoon ja syventymään omaan ja yhteiseen prosessiin. Sydämellisesti tervetuloa tutkimusmatkalle juuri sellaisena kuin olet!

Labbnäs lomakoti on mahtava, uniikki kurssipaikka inspiroivien luontomaisemien keskellä. Loma tarjoaa ruokaa kaikille aisteille. Ikkunat upeasta tanssitilasta avautuvat järvimaisemiin ja sään ja lämpötilan salliessa seinät voidaan avata molemmin puolin niin, että sitä melkein tanssii ihan luonnon keskellä. (Ja koronan kannalta ilmanvaihto on erittäin hyvä!) Labbnäsiin pääsee helposti julkisilla ja bussiaikataulut huomioidaan aloitus- ja lopetusajoissa.
Paikkoja on rajoitetusti. Varaa omasi pian!
————————-
LISÄTIETOA, HINTA & ILMOITTAUTUMINEN:
https://valontaival.com/bliss2023
————————–

KAROLIINA VALONTAIVAL on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.