Aara & Ullrike by Anki neuleleiri

9.-12.2.2023

Neuleleiri tulee taas!

Aara ja Ullrike by Anki järjestävät helmikuussa 2023 talvisen neuleleirin. Järjestyksessään leiri on kolmas ja pitkän viikonlopun mittaisen leirin päätarkoitus on tarjota mahdollisuus vetää henkeä: rentoutua, neuloa, ihastella lankoja, oppia pientä uutta ja joogata yhdessä.

Leiri järjestetään 9.-12.2.2023 kuvankauniissa Kemiönsaaressa, Labbnäsin lomakodissa. Leiriviikonlopun hintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneissa, ruokailut, jooga-hetket ja muuta pientä aktiviteettia. Tarkempi leiri-ohjelma lähetetään lähempänä leiriajankohtaa sähköpostitse osallistujille.

Tällä kertaa sinulla on mahdollisuus olla leirillä joko torstaista 9.2. sunnuntaihin 12.2. tai vaihtoehtoisesti perjantaista 10.2. sunnuntaihin 12.2. Hinta to-su leirille on 379€ ja pe-su leirille 299€. Mikäli haluat osallistua leirille jo torstaista lähtien valitse alasvetovalikosta ostoskoriisi sekä leirimaksu pe-su että lisävuorokausi torstai.

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli leiriläinen peruu osallistumisensa, maksua ei palauteta. Leiriläisellä on oikeus myydä paikka eteenpäin kolmannelle osapuolelle. Tälläisessä tilanteessa alunperin leiripaikan ostanut asiakas ilmoittaa meille uuden leiriläisen yhteystiedot pikimmiten. Mikäli järjestäjä peruu leirin, tällöin myös maksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Tarjolla on myös muutama yhden hengen huone lisämaksusta. Mikäli tälläinen huone kiinnostaa, laita pikimmiten viestiä meille hello@iloyarn.fi, niin voimme varata sen sinulle. Lisämaksusta laitamme erillisen laskun sähköpostitse.

Leirille myydään paikkoja rajoitetusti, joten varaa paikkasi nopeasti.

Toivottavasti nähdään neuleleirillä helmikuussa!

Järjestäjän verkkosivu