Mat & dryck

Vi kan med gott samvete säga att vi vet hur man lagar mat i vårt kök. Maten tillreds på äkta Martha-vis och vi använder främst lokala råvaror. Brödet bakar och gräddar vi själva. Totalt har vi 120 platser inomhus och fullständiga utskänkningsrättigheter. Vår beställningsrestaurang är redo att ta emot dig och dina gäster året om!

Vi erbjuder även cateringtjänster, till exempel för minnesstunder i församlingshem eller för bröllop i ungdomslokaler.

Planera din tillställning i samråd med oss och fira en oförglömlig tid i skärgården – välkommen!

Bakverk

I Labbnäs bakar vi så gott som allt bröd själva och därför har vi också möjlighet att baka på beställning. Vi använder rabarber, äpplen och bär från den egna trädgården då det är säsong, närproducerat ligger oss varmt om hjärtat. Mest kända är vi för vår limpa som brukar vara mycket omtyckt! Vårt kök klarar av de flesta bakverk och i synnerhet de traditionella såsom smörgåstårta och gräddtårta.

Beställ i god tid. Priset bestäms enligt storleken på bakverket och ingredienserna.

Dop, konfirmation, bröllop och minnesstund

Vid livets olika högtider såsom dop, konfirmation, bröllop och minnesstunder kan det vara skönt att i lugn och ro få umgås med gästerna. Labbnäs Semesterhem hjälper er gärna med dukning, servering, mat och dryck.

Vi erbjuder er möjligheten att ordna högtiden i Labbnäs, i den gamla prästgården från 1600-talet. Labbnäs finns cirka 2 km från Dragsfjärds kyrka, 6 km från Dalsbruks kyrka, 15 km från Västanfjärds kyrkor och 20 km från Kimito kyrka. I samband med Labbnäs huvudbyggnad finns även övriga lokaliteter man kan hyra för att ordna tillställningen i.

Vi erbjuder er också möjligheten till cateringservice i kyrkornas församlingshem eller i andra lokaler, t ex i era egna utrymmen.

I Labbnäs huvudbyggnad tar vi inga hyror för varken lokalen eller för dukar då man också köper det man vill ha serverat av oss. I församlingshemmen gäller församlingens hyror för lokalen och dukarna.

Till serveringen kan vi erbjuda allt från hembakta tårtor, smörgåstårtor och soppor till festliga bufféer. Mat och bakverk kan man även köpa hem ifall man vill ordna det övriga själv.

Vid tillfällena kan vi ordna med dukning, servetter, ljus och blommor. Dieter och allergier tar vi givetvis i beaktande vid beställningen.

Planera tillställningen tillsammans med oss så kan ni sedan i lugn och ro delta i tillfället!

Bilder

l7ec0991ew5gh32

mh6zitx3n26jcue

d14wfp8jstvraax

5pf81rh9l5bb4n0

JulbordFira med oss! Högtider så som jul, mor- och farsdag brukar vi ha öppet på Labbnäs för alla som har bokat bord.

5dut4n3wa09olqx

wop0e2351hbknbq

Letar du priser?

Våra prislistor hittar du under sidan Bo.