Sauna

Heitä löytyä aidossa puulämmitteisessä saunassa!

Suuren saunan lauteilla on tilaa 20 hengelle. Ehkäpä tämä on suurin sauna, jossa olet saunonut? Sauna sopii siksi hyvin myös kokousten pitoon. Saunassa on kaksi pukuhuonetta ja kaksi WC:tä, avotakka ja täydellinen keittiö saunatuvassa. Terassi ja uimalaituri sijaitsevat välittömässä läheisyydessä luonnonkauniin Dragsfjärdenin järven rannalla. Tilat on kunnostettu hiljattain.

Talvisin on mahdollista saunomisen lisäksi pulahtaa avantoon! Vuodesta 2000 on järjestetty säännöllistä talviuintia kerran viikossa aina marraskuusta huhtikuuhun. Avanto pysyy avoimena läpi talven, joten kaikki saunan vuokranneet voivat nauttia myös raikkaasta talviuinnista.

Hinnat kokoussauna

Maanantai – torstai: 3 tuntia, 100 euro + 6 euro/hlö (vähimmäishinta 60 euro)
Perjantai – sunnuntai: 3 tuntia, 150 euro + 6 euro/hlö (vähimmäishinta 60 euro)

Papin vanha sauna

Kesällä (touko-elokuu) voit vuokrata viiden hengen puulämmittäisen saunan. Vastaremontoitu sauna sijaitsee kauniin järven Dragsfjärden vehreällä rannalla. Saunan pesuhuoneesta löytyy muuripata, kammarista avotakka ja rannassa oma laituri.

Vieraat lämmittävät saunan itse, mikä vie noin tunnin. Tällöin saunomisaika on yhteensä 2,5 tuntia. Jos edellinen asiakas on lämmittänyt saunan, on saunomisaika 1,5 tuntia.

Labbnäs toimi pappilana 1600-luvulta aina 1950-luvulle asti. Sauna rakennettiin tällä ajanjaksolla, mutta emme tiedä tarkalleen milloin.

Hinnat kesäsauna

Tervetuloa heittämään löylyä papin tavalla!

Avantouinti

Rantasauna valmistui vuonna 2000. Eräs keittäjistämme halusi aloittaa avantouinnin, sillä hän oli itse kiinnostunut asiasta. Sillä tiellä olemme edelleen. Läpi talven iloinen avantojengi kokoontuu kerran viikossa. Nautitaan puulämmitteisen saunan lämmöstä ja raikkaasta kastautumisesta avannossa. Kaikki innostuneet mukaan kokeilemaan! Avanto on auki koko talven, jos vuokraat saunan yksityisesti voit nauttia myös avantouinnista.