Kurssi, retriitti tai workshop

Pohditteko kurssien, retriittien tai workshoppien järjestämistä? Ei ole väliä oletteko ensikertalaisia vai jo kokeneempia järjestäjiä. Labbnäs on idyllinen paikka järjestää monenlaista ohjelmaa. Meillä on jo monen vuoden kokemus kurssien järjestämisestä yhteistyössä erillaisten ryhmien kanssa. Meidän osuus tällaisessa yhteistyössä on yleensä majoittaminen sekä ruokailu. Osallistujilla on käytettävissään upea ympäristö joka koostuu metsän ja järven ympäröimästä ruohikkoalueesta. Rannan kupeesta sijaitsevalta alueelta löytyy suuri puulämmitteinen sauna. Saunaan mahtuu 20 henkilöä ja osallistujilla on tapana ihastua täällä saunomiseen, jonka välissä voi käydä järvessä pulahtamassa. Parasta on silti meidän tilava liiteri, jossa kesäkuukausina voi harjoittaa monenlaista toimintaa esimerkiksi joogaa tai tanssia. Sään salliessa liiterin ovet avautuvat, jolloin rauhoittavasta ja voimaannuttavasta ympäristöstä voi nauttia vieläkin lähemmin. Liiterin ulkopuolella sijaitsee siisti, järvelle kallistuva ruohikkoalue, joka on mitä optimaalisin esimerkiksi rauhoittavia ja keskittymistä vaativia harjoituksia varten. Tarjolla on myös muina vuodenaikoina kauniita ja tilavia saleja järvimaisemalla.

Hintaesimerkki

Jotta teidän olisi helpompi hahmottaa mitä meillä on tarjota, annamme teille tarjouksen kaksi yötä kestävästä kurssista. Hinta 190 euroa/osallistuja kahden hengen huoneessa. Vähintään 10 osallistujaa.

Pakettiin sisältyy:

Tarjoamme hedelmiä ja teetä vapaasti nautittaviksi koko kurssin ajan.

Liiteri, sauna sekä päärakennuksen salit myös vapaasti käyettävissä koko kurssin ajan.

Räätälöimme pakettimme asiakkaidemme tarpeiden mukaan, joten varausta voidaan ehdottomasti muokata. Tarjoamme yleensä kasvis- ja kalapainotteista ruokaa, mutta sekin on toki muokattavissa. Meillä on tilaa majoittaa noin 40 henkilöä, mutta muut tilat huomioonottaen optimaalinen osallistujamäärä olisi noin 20-30 henkilöä.

Ota rohkeasti yhteyttä! Sillä kyllä Suomen luonnossa on mahdollista järjestää upeita kursseja kunhan puitteet ovat oikeat ja meillä ne ovat kohdillaan! Toivoen yhteistyötä!

Tulosta (PDF)

Liiteri

Ainoastaan mielikuvitus voi rajoittaa ns. liiterin käyttöä. Se on uudisrakennus ja suurta yhtenäistä tilaa voi käyttää monin tavoin. Siellä on pidetty yhteislaulutilaisuuksia, kirpputori ja erilaisia juhlatilaisuuksia.

Kaikki pöydät ja tuolit voidaan sijoittaa tilaisuuden luonteen ja teidän toiveidenne mukaisesti. Heti ikkunan ulkopuolella on rantapenger vaahteroineen.

Liiterissä vuosittainen kirpputori lohikeittoineen ja yhteislaulutilaisuudet ovat jo jotain mitä odotetaan.

Kokoukset

Labbnäsissä on täydellinen palvelu klassisissa tiloissa. Neuvottelujen päätyttyä on monta vaihtoehtoa ajanviettoon, ei ainoastaan Labbnäsissä vaan koko Kemiönsaarella.

Päärakennuksessa on tilat 30 henkilölle sekä pienempi 15 hengen tila, jotka sopivat esim. kokouksille. Saunarakennuksessa on tilat 20 henkilölle.

Päärakennuksessa on langaton Internetyhteys. Videotykki saatavissa.

Leirikoulut

Labbnäsin Lomakoti haluaa kertoa teille mahdollisuuksista järjestää onnistunut leirikoulu Kemiönsaarella, meidän kanssamme. Labbnäsiin pääset tunnissa Turusta, kahdessa Helsingistä ja kolmessa Tampereelta.

Leirikouluja otamme mielellämme vastaan vuoden ympäri. Hemmotelemme nuoria kotitekoisella, maukkaalla ja ravitsevalla ruoalla, joka on lähellä tuotettua, ja todella pidettyä. Tarjoamme myös kotitekoista, uunituoretta leipää päivittäin. Meitä ympäröi ihana luonto jokaisena vuodenaikana. Meillä on kaksi puulämmitteistä rantasaunaa, joista voi nauttia vaikka uinnin yhteydessä Dragsfjärdin järvessä. Vanha sauna on säilynyt ajalta, jolloin alue toimi pappilana. Siellä pesuvesi lämmitetään suuressa padassa, niin kuin ennen vanhaa tehtiin. Pihalta löytyvät suuret nurmikkoalueet, joilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhailla. Päärakennuksen saleissa on paljon tilaa järjestää erillaista ohjelmaa. Kesällä meidän tilava liiteri on myös käytettävissä ohjelman järjestämiseen. Labbnäsissa voi toisin sanoen järjestää monenlaista seikkailua ja toimintaa! Labbnäs järjestää ruokailun sekä yöpymiset viihtyisissä tiloissa. Koulut saavat itse suunnitella ja tilata ohjelmansa omien toivomusten ja budjettiensa mukaisesti. Labbnäs ei toisin sanoen ole vastuussa itse ohjelmaan järjestämisestä tai sen tilaamisesta. Autamme tosin mielellämme ideoimaan. Muutama esimerkki hauskasta ohjelmasta paikallisten ohjaajien kanssa: melontaa kanooteilla Dragsfjärdin järvessä, luontoon tutustumista (puut, kasvit, eläimet), selviytymistä (kartta, kompassi, pukeutuminen, luontoon eksyminen, trangia ym.) sekä leikkejä (sisällä ja ulkona).

Lisäksi Kemiönsaarelta ja sen lähialueilta löytyy paljon nähtävyyksiä joihin voi tutustua.

Lisää infoa Kemiönsaaren nähtävyyksistä löytyy osoitteesta visitkimitoon.fi

Hinnasto

Haluamme antaa teille konkreettisen esimerkin siitä, mitä Labbnäsin palvelut käytännössä maksavat. Leirikoulu maanantaista perjantaihin: