Kirkolliset juhlapäivät

Ristiäiset, rippijuhlat, häät ja muistohetket

Elämän monina juhlapäivinä, kuten ristiäisissä, rippijuhlissa, häissä tai muistohetkissä, voi olla mukavaa saada rauhassa nauttia ja seurustella vieraiden kanssa. Labbnäsin Lomakoti auttaa teitä mielellään kattauksen sekä ruokien ja juomien tarjoilun kanssa.

Me tarjoamme teille tilaisuuden järjestää juhlanne Labbnäsissa, vanhassa 1600-luvun pappilassa. Labbnäsiin on noin 2 km Dragsfjärdin kirkolta, 6 km Taalintehtaan kirkolta, 15 km Västanfjärdin kirkoilta ja 20 km Kemiön kirkolta. Labbnäsin päätalon lisäksi, vuokrattavissa on myös muita rakennuksia, joissa juhlat voi järjestää.

Tarjoamme myös catering-palvelujamme seurakuntatalojen tiloissa tai muissa tiloissa esim. teidän omissa tiloissanne.

Emme veloita vuokranmaksua Labbnäsin päärakennuksesta tai pöytäliinoista, silloin kun ostatte tarjoiltavanne meiltä. Seurakuntataloissa pätevät seurakunnan vuokrahinnat tiloista sekä pöytäliinoista.

Tarjoiltavaksi voimme järjestää kotitekoisia kakkuja, voileipäkakkuja ja keittoja tai vaikka juhlallisen buffén. Ruokaa tai leivonnaisia voi tilata myös kotiin, jos muuten tahtoo järjestää juhlat itse.

Tilaisuuksiin voimme järjestää kattauksen lisäksi myös lautasliinat, kynttilät sekä kukat. Erikoisruokavaliot ja allergiat otamme tietenkin huomioon tilausta tehdessä.

Suunnittele tilaisuutesi meidän kanssamme niin voit itse rauhassa osallistua tilaisuuteen!