Tunnelmallinen Labbnäs – Lempeyttä ja viisautta saaristossa

17.-19.11.2023
**

Olet sydämellisesti tervetullut kanssamme @wiseheart ’n Marjo Oinonen ja @siloisuuttasuloisuutta Sini Tefke Kemiönsaarelle Dragsfjärdin järven rannalla sijaitsevaan Labbnäsin tunnelmalliseen lomakotiin. Saat nauttia luonnosta ja rauhallisesta sijainnista. Pääset nauttimaan avantouinnista tai ehkä kokeilemaan sitä ensimmäistä kertaa. Kaikki ruoka tehdään käsityönä ja suurella sydämellä.

Tapahtuma on sinulle, joka haluat lempeyttä ja pysähtymistä elämääsi. Lempeys syntyy viisauden kautta. Ymmärryksen, että sinä ja sinun hyvinvointisi on tärkeintä. Teemme tilaa liikkeelle, rentoutumiselle, myötätunnolle, sisäiselle ja ulkoiselle kauneudelle.

Tapahtuman monipuolinen ohjelma koostuu kasvojoogasta, lempeästä liikkeestä, meditaatiohetkistä, kahden soittajan äänimaljarentoutuksesta, symboliharjoituksista ja tunnepiireistä. Kaikki osallistuminen on vapaaehtoista. Voit halutessasi valita käyttää ajan sellaiseen, mikä lisää omaa hyvinvointiasi. Pystyt osallistumaan ohjelmaan, vaikka et olisi aiemmin kokeillut harjoitteita. Voit halutessasi kutsua ohjaajan yksilöharjoitukseen tai -keskusteluun ohjelmasta vapaiden hetkien aikana.

HINTA
Tapahtuman hinta on 458 (kahdenhengen huone) – 488 (yhdenhengen huone) euroa

Ensimmäinen erä 268 e maksetaan 16.10.23 mennessä.

Toinen erä (190 – 220 e) maksetaan 10.11.2023 mennessä Labbnäsin lomakodille, joka järjestää majoituksen ja täysihoidon viikonloppuna. Saat maksutiedot ilmoittautumisen yhteydessä.
Tapahtuma toteutuu 13 ihmisen osallistuessa sille.

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautumisesi on sitova. Sitä ei voi perua, mutta halutessasi voit siirtää sen toiselle osallistujalle ja sopia tämän kanssa maksusta.

OHJELMA

Perjantai
Tapaamme Labbnäsissä n. klo 16.30 ja majoittaudumme.
Tervetulotervehdys ja illallinen
Tunnepiiri
Hengitysharjoitus, kehomeditaatio ja intuitiivinen äänimaljarentoutus 16 maljalla
Saunojille sauna ja pulahtelua
Iltameditaatio
Kevyt iltapala

Lauantai
Lempeä liike ja aamupulahdus
Aamiainen
Tunnepiiri
Hengitysharjoitus, kehomeditaatio ja intuitiivinen äänimaljarentoutus 16 maljalla
Lounas
Vapaata aikaa
Kasvojooga
Meditaatiohetki
Symbolityöskentelyä
Päivällinen
Saunojille sauna ja pulahtelua
Iltameditaatio halukkaille
Kevyt iltapala

Sunnuntai
Lempeä liike ja aamupulahdus
Aamiainen
Intuitiivinen äänimaljarentoutus 16 maljalla
Loppupiiri

LISÄTIETOJA
Lisätietoja saat marjo@wiseheart.fi ja sinimaaria@icloud.com. Kerrothan meille ruokarajoitteesi. Tarvitsemme etukäteen tiedon hotellia varten myös vegaaniruuasta.

VAKUUTUS
Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen, joten huolehdithan, että sinulla on itsellesi sopiva vakuutus matkaa varten. Palautamme varausmaksun tapahtuman peruuntuessa järjestäjästä johtuvasta syystä.

OHJAAJAT
Wiseheartin Marjo Oinosen kiinnostuksen ja työskentelyn kohteena ovat kokonaisvaltainen hyvinvointi, tunnetaidot ja rentoutuminen. Marjo on ohjannut mindfulnessia ja pitänyt äänimaljarentoutuksia vuosien ajan. Henkisyys ja meditaatio ovat osa Marjon elämää. Elämässään Marjo pyrkii lempeyteen, hyväksymiseen, kiitollisuuteen, ystävällisyyteen ja anteliaisuuteen. Marjo on sosiaalityöntekijä, sairaanhoitaja, psykoterapeutti, mindfulness -tunnetaitovalmentaja ja äänimaljahoitaja.
Siloisuuttasuloisuutta Sini Tefke (YAMK) on ohjannut tunteja ryhmille vuosia, keskittyen elämäniloon, mielenrauhaan, intuitioon, empatiaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Sini on kokonaisvaltainen rentoutusohjaaja, äänimaljahoitaja, palautumisohjaaja, intuitiivinen energiahoitaja, kasvojoogaopettaja, mindfulness-tunnetaitovalmentaja ja ryhmäliikuntaohjaaja. Sini on vienyt ihmisiä retriitille saaristoon löytämään hyvää oloa ja tasapainoa elämään, muutamien vuosien ajan.

 

Tapahtumasivu-Facebook