Neuleleiri

Pävämäärä
28.2.2019 – 3.3.2019

28.2-3.3.2019 neuleleiri suuntaa etelään, nimittäin Labbnäsin lomakotiin Kimitonsaarella! 4 päivää täynnä neulomista, lankaa, iloisia neulojia, kaunista luontoa, hyvää ruokaa ja ihanaa yhdessäoloa, eikö kuulostakim ihanalta!! Kaikki tämä toteutuu kun neulojat valtaavat lomakodin : D

Paikan päällä voit shoppaila ihania lankojam puikkoja sekä neuleohjeita Lankakauppa Kerältä, joka kattaa meille kokonaisen lankakaupan. Viikonlopun aikana järjestetään pieniä asemia missä voit kokeilla eism. tehdä omat neulemerkkisi, opetella magic loop-tekniikkaa, opetella kuinka keriä lankaa peukalolle jne.

Päärakennuksessa on yht. 12 makuuhuonetta mihin mahtuu yhteensä 28 henkilöä. Viereisessä rakennuksessa, rivitslossa, on sänkypaikat yhteensä 14 hengelle. Me syödään ja neulotaan päärakennuksessa, jossakin neljästä salista joka löytyy. Alla on pari esimerkkiä miltä makuuhuoneey näyttävät.

Hintaan sisältyy täysihoito torstain illalliselta sunnuntai lounaaseen sekä yöpymiset. Viikonlopun hinta on 260 €. Jos haluat varata yhden hengen huonetta, lisähinta on 15 €/yö. Ensimmäinen erä, 100 €, maksetaan viim. 1.12.2018 ja loput, 160 € (tämä summa muuttuu mikäli varaat yhden hengen huometta, siinä tapauksessa ilmoitan sinulle hinnan erikseen!) maksetaan viim. 15.1.2019. Jos sinulla on kysymyksiä, otatham yhteyttä!

Voit ilmoittautua leirille keskiviikkona 7 marraskuuta klo 18 suomen aikaan. Kun ilmoittaudut, lerro seuraavat tiedot:

– Nimi
– Mahdolliset ruoka-allergiat
– Mikäli haluat varata yhden hengen huonetta (rajoitettu määrä)

Ilmoittaudut lähettämällä sähköpostia yllä mainitulla tiedolla osoitteeseen sticklager@gmail.com.
Ilmoita samalla jos tiedät, ettet ehdi illalliselle tai jos sinun pitää lähteä ennen lounasta sunnuntaina. Voit tämän asian tiimoilta tietysti palata myöhemmin.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31 tammikuuta 2019. Jotta leiri voidaan järjestää osallistujia pitää olla vähintään 20 henkeä. Älä odota ilmoittautumisesi kanssa, paikkoja on kuitenkin rajoitetusti!

Toivon mukaan tapaan juuri SINUT leirllä!

  • https://stickaventyr.blogspot.com/2018/10/vi-drar-till-labbnas.html?fbclid=IwAR3yu63pbV9EB-6PRWIuO8gkgp7ZhUlCBrJBTW0hGj7_7k-2FplixKRcl5E
  • https://www.facebook.com/knittingcampfinland/

Mikaela Smedinga