Må bra retreat – kurs i självledarskap

24.-26.11.2023
**
Dags att ladda batterierna med lite egen tid och nya insikter? Saknar du verktyg i vardagen för att leva ett mera balanserat och gladare liv? Vi bjuder in dig till en veckoslutskurs med innehåll av självledarskap och coaching för både ditt eget liv och ditt arbetsliv. Kursen ger dig en energiboost, motivation samt ny information och konkreta verktyg, som du kan använda dig av i din vardag. I november kommer vi att granska vårt potential och våra styrkor och hur vi kan arbeta med dem. Vår helg är uppbyggd med ett coachande förhållningssätt där vi arbetar med olika frågor och övningar både självständigt och i smågrupper. Detta är den åttonde kursen vi ordnar och varje kurs har ett fristående tema. Våra tidigare kurser har fått medeltalet 9,5 och 9/10 deltagare skulle komma på våra kurser igen. Varmt välkommen med!

Programmet består av bl.a. yoga (inga förhandskunskaper krävs), avslappningsövningar, klangbad samt ett unikt kurspaket där du lär dig att återhämta dig och stärka dig mentalt i vardagen. Vi satsar även på tystnad och egen tid ute i naturen. Labbnäs semesterhem ligger vackert beläget vid sjön Dragsfjärden på Kimitoön.

Du får inkvartering i eget rum, hälsosam närmat, ostörd sömn, ett unikt kurspaket, yogapass, ledda avslappningsövningar, klangbad, bastu+vakbad, tystnad, avkoppling, skratt, gemenskap, ventilering och ny energi. Observera att priset innehåller inkvartering i eget rum i lugn och ro.

Kurspris 496 euro (1 persons rum). För företag läggs mervärdesskatt på 24% på priset.
Specialpris för förhandsanmälda 458 euro fram till 30.9.2023. För företag läggs mervärdesskatt på 24% på priset.

Den här helgen kan ändra ditt liv!

Preliminärt program:
Fredag
16-18 Ankomst, incheckning
18.00 Middag
19.00 Introduktion, presentation
20:00 Kvällsyoga och Klangbad
22:00 Tystnad

Lördag
07.30 Morgonyoga
9.00 Frukost
10-12 Naturstig
12.30 Lunch
13-15 Work shop
15.00 Egen tid
17.30 Middag
19.00 Bastu
20.30 Kvällsyoga och Klangbad
22.00 Tystnad

Söndag
08.30 Morgonyoga
10.00 Brunch
11-14 Work Shop
14.00 Hemfärd

Max. 12 deltagare. Platserna fylls i anmälningsordning.

Bindande anmälan till:
daphne.m.jensen@gmail.com
tessa@mondaybliss.fi

I samband med bekräftelsemail får du instruktioner för en reservationsavgift på 80 euro. Skulle vi behöva avboka helgen får du pengarna tillbaka.

Kurspaketet baserar sig på vetenskapligt framarbetade program för personlig utveckling och mental träning samt Tessas och Daphnes egna livserfarenheter.

Daphne är arbetslivscoach och yogalärare. Hon är certifierad mental tränare och magister i livsmedelsvetenskaper med lång erfarenhet från näringslivet. www.daphne.fi

Tessa är ekonom från Hanken, med en karriär inom försäljning och marknadsföring. Hon är även utbildad mental tränare, förmögenhetscoach, EFT-coach, klangbadsinstruktör och trebarnsmamma. www.mondaybliss.fi