Luonnosta voimaa joogaretriitille

29.-31.7.2024
**
Lämpimästi tervetuloa
Labbnäsiin LUONNOSTA VOIMAA JOOGARETRIITILLE Kemiön saaristoon 29.-31.7.2024.

Retriitin teemana on hellittäminen, rauhoittuminen ja rentoutuminen. Tähän Labbnäsin luonto, kartanoympäristö ja ihana joogasali liiterissä tarjoavat ihanat puitteet.

Joogaa, FasciaMethod-harjoitteita, syvärentoutumista äänimaljojen soidessa sointukylvyssä. Maittava kala- kasvispainoitteinen ruoka, puusaunan löylyt, saunajooga ja vesivaellus (vesijuoksuvöiden kanssa rauhassa vedessä liikkuen ja joogaten) sekä luontoretki saaristoon tuovat lisää hyvää oloa. Hemmottelua kasvonaamioin, jalkakylvyin ja kuivakuppauksella sekä soundfullyinjoogalla, jossa yhdistyy yinjoogan lempeät asanat, äänimaljojen kaunis sointi ja hoitava kosketus. Kotiin viemisiksi valmistamme luonnollisen palavoiteen ihonhoitoon sekä huulirasvan.

Rentouttava loma ja aikaa itselle. Voit itse päättää osallistutko kaikkiin ohjelmiin vai otatko osan ajasta ihan vain itsellesi. Majoitus Labnäsin kesäkodissa (Labbnäs semesterhem) kartanon 1-3 hengen huoneissa, aamiainen, lounas, päivällinen ja kevyt iltapala.

Retriitin ohjaa Katja Kettunen, joka on luontojoogakouluttaja, soundfullyin joogaopettaja, FasciaMethod ohjaaja ja kesällä valmistuva joogaopettaja (RYT200) NaavaGo-yrityksestä.

Majoitus täysihoidolla 1hklön huone 228€ tai
2-3 hklön huone 198€ ja
Retriitin ohjaus ja ohjelma 185€.

Sitovat ilmoittautumiset kesäkuun loppuun mennessä sähköpostitse: katja.kettunen@naavago.fi
Ilmoita nimesi, toiveesi huoneesta ja mahdolliset ruokarajoitteet.
Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjeet maksuun (eräpäivä 31.6.2024.) Retriitin ohjauksen voit halutessasi maksaa liikuntaeduilla. Mikäli estyt pääsemästä mukaan, voit siirtää paikkasi ystävällesi.

Varaa paikkasi pian ja varmista pääsysi tälle ihanalle minilomalle ja aikaa omalle hyvinvoinnillesi. Osallistujamäärä on rajattu. Lämpimästi tervetuloa mukaan.

Kysy lisätietoja katja.kettunen@naavago.fi tai 040 7796816