Hyvinvointia kiinalaisittain

Maanantai-torstai 17.-20.7.
Kemiönsaari: Labbnäs Semesterhem, Labbnäsintie 66, Dragsfjärd
**
Tapahtumasivu
**

Koe kesän ja vanhan itsehoitoperinteen elvyttävä voima. Teemme pehmeitä qigong-liikeharjoituksia, hengitys- ja rentoutumisharjoituksia, itsehoitoa kuten hierontaa sekä meditaatiota. Kurssi sopii erityisen hyvin uupuneille, stressaantuneille ja toipilaille. Lempeät harjoitukset tehdään keskittyneessä hiljaisuudessa ja useaan kertaan toistaen. Näin keho ja mieli saavat tilaa rauhoittua ja asettua tasapainoon.

Kurssi ei ole teoreettinen, eikä ennakkotaitoja tai huippukuntoa tarvita. Jokainen tekee asiat voimiensa mukaan. Harjoituksia tehdään pääosin seisten, mutta myös tilassa liikkuen sekä istuen ja makuulla. Harjoittelemme sekä ulkona luonnossa (mm. joka aamu ennen aamiaista sään salliessa) että sisätiloissa Liiterissä.

Hyvää oloa lisäävät Marttojen kattamat herkulliset kala-kasvisateriat sekä mahdollisuus uida ja saunoa joka ilta.

Labbnäsin lomakotiin pääsee omalla autolla perille asti tai bussilla n. 700 metrin päähän.

Kurssi alkaa maanantaina klo 15.30 iltapäiväkahveilla, jonka jälleen alkaa varsinainen opetusosuus. Kurssi päättyy torstaina lounaaseen, joka alkaa klo 12.30 (huoneiden luovutus torstaina klo 10.30). Tarkka ohjelma ja ohjeet lähetetään 26.5. jälkeen kurssin varmistuttua.

Ohjaaja antaa haluttaessa yksilöllisiä akupunktiohoitoja ja terveyskonsultaatiota (eivät sisälly kurssihintaan). Alaikäraja kurssille on 18 vuotta. Kurssinjärjestäjä ei ole vakuuttanut kurssilaisia, joten jokainen vastaa omasta vakuutusturvastaan. Koirakavereita ei valitettavasti voi tuoda Labbnäsiin.

Järjestäjä: Huomen/Helena Hallenberg ja Labbnäs semesterhem

Ilmoittautuminen ja maksu: 540 e / henkilö, sitova ilmoittautuminen viimeistään 16.5.2023 Helena Hallenberg, huomen@kolumbus.fi.
Anna sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ja ilmoita samalla mahdollisista ruoka-allergioista ja erityisruokavalioista. Hintaan kuluu majoitus (1 hh tai 2 hh), täysihoito, saunat ja opetus.
HUOM. Kurssille voidaan ottaa korkeintaan 15 henkeä. Lisätiedot: Helena Hallenberg, puh. 0405917895, huomen@kolumbus.fi, www.huomen.net