Neuleleiri Labbnäsissa

20-23.5.2021

Kolmas kerta toden sanoo, silloin voi jo puhua perinteestä! 🙂 Kolmantena vuonna peräkkän menemme neuleleirille kuvankauniiseen Labbnäsiin Kemiönsaarelle! Neljä ihanaa päivää täynnä ihanaa yhdessäoloa, hyvää ruokaa, neuleita, lankaa, nauruja ja iloa!

Voit osallistua monella tavalla:

1) Torstai – sunnuntai, sis. täysihoito ja yöpyminen kahden hengen huoneessa – 235 €
2) Torstai – sunnuntai, sis. täysihoito ja yöpyminen yhden hengen huoneessa – 280 €
3) Perjantai – sunnutai, sis. täysihoito ja yöpyminen kahden hengen huoneessa – 195 €
4) Perjantai – sunnutai, sis. täysihoito ja yöpyminen yhden hengen huoneessa – 225 €
Torstai – sunnuntai, vain ruoka, ei yöpymisiä – 115 €

Aloitamme leirin yhteisellä illallisella torstaina ja päätämme leirin sunnuntaina lounaalla. Lisää infoa ja aikataulu sitten lähempänä leiriä.

Nyt kun Corona-pandemia edelleern pistää kapuloita rattaisiin aina välillä voi perua tulonsa ilman maksuna aina viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka, 15.5.2021. Tärkein on, ettei tule leirille jos on sairas.

Kun ilmoittautudut, anna nimesi, mahdolliset ruoka-allergiat ja miten haluat asua (valitettavasti yhden hengen huoneet ovat varattuja) ja mikä vaihtoehto valitset. Koskien maksua niin sinun tulee maksaa varausmaksu 100 € viimeistään 15.4.2021 ja loput, riippuen varauksesta, tulee maksaa viimeistään 15.5.2021.

Ilmoittaudut lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sticklager@gmail.com.

Nyt toivotaan, että voidaan tavata maaliskuussa. Seuraamme tarkasti kaikkia annettuja direktiivia ja säännöksiä ja päivitämme tarvittaessa. Leiri perutaan jos tilanne niin vaatii.

Pitäkää hulta itsestänne, peskää kädet ja pysykää kotona jos oletta sairaina.

Linkki: https://stickaventyr.blogspot.com/2020/12/sticklager-4-732021-labbnas.html