Lepoa ja voimaa – itsensäjohtamisen hyvinvointikurssi

22.-24.3.2024
***
Kaipaatko palautumista ja uutta energiaa? Haluaisitko saada työkaluja arkeen, jotta voisit elää tasapainoisempaa ja iloisempaa elämää?

Tule mukaan suositulle itsensäjohtamisen viikonloppukurssille, joka tarjoaa valmennusta sekä omaan elämääsi että työelämään. Saat kurssilta energiaboostin, motivaatiota sekä tietoa että konkreettisia työkaluja, joita voit hyödyntää arjessasi.

Aiemmat kurssimme ovat saaneet keskiarvon 9,5 ja osallistujamme palaavat uudestaan kursseillemme. Kurssillamme on valmentava, lähestyminen. Keskustelemme paljon ja erilaisten kysymysten ja harjoitusten kautta pääset miettimään mitä mahdollisia muutoksia tarvitset omaan elämääsi ja miten voit niitä tehdä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ohjelmaan kuuluu mm. rauhallista joogaa (ei vaadi ennakko-osaamista), rentoutumisharjoituksia, sointukylpyjä, sekä ainutlaatuinen kurssipaketti. Kurssipaketin avulla ymmärrät paremmin miten voit palautua arjessa ja saat myös helpot työkalut käyttöösi. Viikonlopun aikana panostamme myös hiljaisuuteen ja omaan aikaan kauniissa luonnossa.

Edellisten kurssien osallistujat ovat kokeneet saavansa yksilöllistä ohjausta, laadukasta sisältöä, irtioton arjesta, palautumista ja rentoutumista. Jooga-, hengitys- ja rentoutumisharjoitukset sekä work shopit harjoituksineen ja keskusteluineen antoivat osallistujille uusia oivalluksia ja työkaluja. -Tessa ja Daphne

Viikonloppuun kuuluu majoitus omassa huoneessa, maukas, terveellinen ja rakkaudella valmistettu kasvisruoka, ainutlaatuinen kurssipaketti, joogaa, ohjattuja rentoutumisharjoituksia, sointukylpyjä, puusauna + pulahdus järveen, hiljaisuutta, rentoutumista, naurua, yhdessäoloa, sekä uutta energiaa ja elinvoimaa! Kurssipaketti koostuu work shopien materiaaleista sekä vinkeistä ja työkaluista tasapainoisempaan elämään.
Kaikki tämä hintaan 498 euroa. Huom! Sisältää majoituksen omassa huoneessa.

Kurssin hinta 498 €. Yrityksille hintaan lisätään arvonlisävero 24%.

Erikoishinta ennakkovaraajille 468 euroa/henkilö 31.12.2023 asti. Yrityksille hintaan lisätään arvonlisävero 24%.

Tämä viikonloppu voi muuttaa elämäsi!

Alustava ohjelma:
Perjantai
16-18 Sisäänkirjautuminen
18 Illallinen
19 Tutustuminen ja johdanto viikonloppuun
20 Iltajooga
20.45 Sointukylpy
21.30 Iltapala
22 Hiljaisuus

Lauantai
07.30 Aamujooga 90 min
9.00 Aamiainen
10.00 Luontoaktiviteetti
12.30 Lounas
13.30 Work shop
16 Omaa aikaa
17.30 Illallinen
19 Sauna
20.30 Sointukylpy
21.30 Iltapala
22 Hiljaisuus

Sunnuntai
08.30 Aamujooga
10 Brunssi
11 Work shop ja Yhteenveto
14 Kotiinlähtö

Maksimi 12 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sitova ilmoitus:
daphne.m.jensen@gmail.com
tessa@mondaybliss.fi

Vahvistusviestin yhteydessä saat ohjeet 80 euron varausmaksun maksamisesta.

Kurssikokonaisuus perustuu tieteellisesti kehitettyihin itsensä kehittämisen ja johtamisen sekä mentaalikoulutuksen ohjelmiin sekä Tessan ja Daphnen omiin elämänkokemuksiin.

Daphne on työelämävalmentaja, hänellä on maisterin tutkinto elintarviketieteistä ja laaja kokemus liike-elämästä. Daphne on sertifioitu mentaalivalmentaja ja hän toimii myös joogaopettajana. Daphnen perheeseen kuuluu aviopuoliso ja pari teiniä. www.daphne.fi

Tessa on ekonomi Hankenilta, ja tehnyt uraa myynnin ja markkinoinnin parissa. Hän on myös koulutettu mentaalivalmentaja ja varallisuusvalmentaja, sointukylpyohjaaja sekä kolmen lapsen äiti, vaimo ja koiranomistaja. www.mondaybliss.fi