Kehotuntemusta qigongista

Päivä: 19. heinäkuuta 2021 klo 15.30 – 22. heinäkuuta 2021 klo 13.30

Tapahtumapaikka: Labbnäs Semesterhem
Paikkakunta: Kemiönsaari
Labbnäsintie 66, Dragsfjärd

Ilmoittautuminen 24.5.2021 mennessä: huomen@kolumbus.fi.

Kurssin sisältö:
Vanha kiinalainen terveydenhoitomenetelmä qigong (chi kung) antaa keholle ja mielelle tilaa rauhoittua. Qigong koostuu lempeistä harjoituksista, jotka tehdään keskittyneessä hiljaisuudessa ja useaan kertaan toistaen.  Hidasrytminen syventyminen qigongin perusliikkeisiin lisää omaa kehotuntemusta. Hienovaraisia harjoituksia tehdään pääosin seisten, mutta myös istuen ja makuulla. Teemme myös itsehierontaa. Harjoittelemme mahdollisimman paljon ulkona (mm. joka aamu ennen aamiaista) sekä myös sisätiloissa liiterissä.

Lyhytkurssi sopii qigongiin vasta tutustuville tai sitä jonkin verran tehneille. Alaikäraja kurssille on 18 vuotta.

Ohjaaja antaa haluttaessa yksilöllisiä akupunktiohoitoja ja terveyskonsultaatiota (eivät sisälly kurssihintaan).

Kurssipaikka ja saapuminen:
Labbnäsin lomakotiin Kemiönsaareen pääsee bussilla n. 700 metrin päähän tai omalla autolla pihalle. Hyvää oloa lisäävät Marttojen kattamat herkulliset kala-kasvisateriat sekä mahdollisuus uida sekä saunoa joka ilta.

Kurssi alkaa maanantaina majoittumisella klo 14 alkaen, ja klo 15.30 on iltapäiväkahvit, jonka jälleen alkaa varsinainen opetusosuus. Kurssi päättyy torstaina lounaaseen, joka alkaa klo 12.30 (huoneiden luovutus torstaina klo 12.00). Koko ohjelma lähetetään ilmoittautuneille kurssin varmistuttua toukokuun lopussa.

Kurssin kouluttaja:
Fil.tri, kiinalaisen terveydenhoidon terapeutti, tietokirjailija Helena Hallenberg, jolla on yli 30 vuoden kokemus kiinalaisista harjoituksista.
Lisätietoja: Helena Hallenberg, huomen@kolumbus.fi, puh. 0405917895, www.huomen.net

Hinta ja ilmoittautuminen:
Hinta 520 e, sitova ilmoittautuminen 24.5. mennessä: Helena Hallenberg, huomen@kolumbus.fi. Anna sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ja ilmoita samalla minulle mahdollisista ruoka-allergioista ja erityisruokavalioista 

HUOM. Kurssille voidaan ottaa korkeintaan 15 henkeä.

Hintaan kuuluu:
– ohjelman mukainen opetus
– majoitus 1 hh (liinavaatteet ja pyyhe sisältyvät hintaan)
– täysihoito: aamiaiset, lounaat, illalliset ja päiväkahvit ohjelman mukaisesti
– saunat joka ilta

Mitä mukaan:
Mukaan kesämielen lisäksi liikuntaan sopivat varusteet (myös sisä- ja ulkoliikuntajalkineet), säänmukaiset muut vetimet (hellehattu / sadevarusteet), makuualusta (paksu pyyhekin käy) ja uima-asu.

Kurssinjärjestäjä ei ole vakuuttanut kurssilaisia, joten jokainen vastaa omasta vakuutusturvastaan.