ÅLF:s skrivarkurs 10-12.9 2021

– Sinnen och skrivandet

Välkommen med på ÅLF:s traditionella skrivarkurs 2021! Det blir ett veckoslut fyllt av skrivande, skrivövningar och delade skrivupplevelser. Kursledare i år är författaren Hannele Mikaela Taivassalo.

Tema för årets kurs är: Sinnen och skrivandet. Undersök ditt skrivande och skärp dina sinnen – under denna veckoslutskurs använder vi aktiv våra sinnen som verktyg och våra sinnesintryck för att fördjupa skrivande, berättelse och språk.

Kursen hålls fredag 10.9 till söndag 12.9 på Labbnäs semesterhem på Kimitoön.

Förhandsuppgift:
Den här platsen gör ont i mig.
Återvänd till en plats och en händelse och upplevelsen av en fysisk smärta. Texten ska vara 1-2 sidor lång, formen är fri.

Sista anmälningsdag till kursen och sista dag att lämna in förhandsuppgiften är fredag 27.8.2021. Anmälan och förhandsuppgift skickas till Johanna Törnroth anso.tornroth@gmail.com. Kom ihåg att i samband med anmälan meddela dina specialdieter.

Förhandsuppgifterna skrivs ut och diskuteras i grupp under kursen. Om du inte vill att din text diskuteras ska du meddela detta när du skickar in förhandsuppgiften.

På grund av coronaläget övernattar vi denna gång endast i enkelrum.

Kursen kostar 170 € med övernattning i enkelrum, 120 € för studerande, arbetslösa och pensionärer och 90 € utan logi. Max 12 deltagare ryms med.

Välkommen!